Vi flytter den 5. september. Ny adresse: Havneparken 2a, 7100 Vejle.
Tilskud til tandbehandling

​Her på klinikken arbejder vi i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Sygesikringen. Langt de fleste behandlinger er omfattet af denne aftale. Tilskuddet fra sygesikringen fratrækkes automatisk og bliver udspecificeret på regningen.

 

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark er der yderligere mulighed for at få tilskud. Hvilke behandlinger, der giver ret til tilskud, og hvor meget, kan du læse mere om på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside. www.sygeforsikringdanmark.dk

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark skal du blot meddele det i receptionen, så bliver dine oplysninger automatisk sendt videre.

Forskellige tilbud

16 – 17 årige

Alle 16 og 17-årige har fuld valgfrihed mellem behandling i privat praksis og på kommunal klinik. Behandlingen her på klinikken er gratis, og vi anbefaler kontrolbesøg her, mens det er gratis, for at lette overgangen til ungdomstandplejen.

18 – 25 årige

Samfundet ønsker at få denne gruppe til at gå regelmæssigt til tandlæge. Derfor er der større tilskud til de regelmæssige undersøgelser for de 18 – 25-årige, så de kan få opbygget gode vaner og fastholde de resultater, der er opnået i børne- og ungdomstandplejen.

Voksne

Langt de fleste voksne går i dag regelmæssigt til tandlæge. Det interval, den enkelte patient skal gå til kontrol efter, afhænger af den enkeltes situation og aftales altid individuelt.

Pensionister

Gennem § 17 i Pensionsloven kan der søges om hel eller delvis betaling fra kommunen. Fremgangsmåden er forskellig, afhængig af hvilken kommune man bor i, og tilskuddet afhænger af personlige forhold. Vi hjælper gerne med ansøgningen.

Bistandsklienter

Her er der mulighed for kommunal hjælp til behandlingen, spørg evt. din sagsbehandler.

Kontakt
Nørregade 5, 2. sal
7100 Vejle
+45 7582 1090centrum@tandlaege.info
Åbningstider
Mandag - onsdag: Kl. 8 - 17
Torsdag 7-17:00
Fredag: Kl. 8.00 til 15.00
Weekend: Lukket

I ferie perioder kan vores åbningstider være ændret
© 2022 Copyright. All rights reserved.
chevron-down-circle