• Tandbehandlinger

  Tandbehandlinger

 • Gratis behandling for unge i alderen 16-17 år

  Gratis behandling for
  unge i alderen 16-17 år

Manglende tænder - få tandimplantater

Der findes mange mennesker som mangler én eller flere tænder i munden. Andre gange er de tænder man har tilbage, i en så dårlig forfatning, at de ikke står til at redde. Hvis man mangler én eller flere tænder, eller har meget dårlige tænder, så giver det ofte en nedsættelse af tyggefunktionen og dermed en stærkt forringet livskvalitet.

ET SMUKT SMIL GIVER SELVTILLID!

​Rent kosmetisk kan manglende tænder være generende i sociale sammenhænge. Der kan både være skyld og skam forbundet med at mangle tænder i munden. Folk der mangler tænder oplever ofte at være udfordret socialt i forhold til f.eks. karriere og i kærlighedslivet. Det er smadder ærgerligt, for i dag kan man få lavet et fantastisk flot og helt naturligt smil med implantater – til en pris, hvor de fleste kan være med. 

HVAD ER ET IMPLANTAT?

​Et implantat er en kunstig tandrod lavet af titanium, som man fastgør i kæben i form af en lille skrue. På selve implantatet sætter man så en ny kunstig tandkrone af keramik, der både ligner, fungerer og føles som en helt naturlig tand. Man kan både bruge implantater til at erstatte en enkelt tand – og mangler man flere tænder, kan man lave større brokonstruktioner.​

HVEM KAN FÅ IMPLANTATER?

Stort set alle mennesker kan få implantater. Man vælger implantater til følgende behandlingstyper:

 1. Du mangler en tand
  ​Hvis du for eksempel mangler en tand midt i tandrækken, kan man indsætte en ”titaniumrod” dér, hvor din egen tand sad. Herefter fortsætter tandimplantat processen med, at vi sætter en tandkrone, der ligner, føles og fungerer helt ligesom en naturlig tand.
 2. Du mangler flere tænder
  ​Mangler du flere tænder ved siden af hinanden, kan de erstattes af en implantat-båret bro, bestående af flere kunstige keramiske tænder. Fordelen ved den er, at man ikke behøver at slibe på nabo-tænderne, som man er nødt til, ved en almindelig fast bro.
 3. Du har en løs hel- eller delprotese
  ​En protese kan for nogle godt være svær at få til at sidde fast. Det er dog nu muligt at fastgøre protesen ved hjælp af tandimplantater – med en slags tryklås. Hvilket resulterer i, at protesen kan ”klikkes på” om morgenen, så den er ude af stand til at blive rykket i løbet af dagen.

HVAD KOSTER ET IMPLANTAT?

 • Et implantat med en keramisk krone koster ca. 21.000 kr. Hvis du har været medlem af Sygeforsikringen Danmark (gruppe 1) i mere end 5 år, får du tilskud således at prisen er 12.500,- kr.
 • I samarbejde med Lånlet/Basisbank, tilbyder vi finansiering af behandlingen, således at du f.eks. kan nøjes med at betale under 300,- kr. pr. måned over f.eks. 72 måneder. Du kan som regel dog få en billigere finansiering via din egen bank. Læs mere om vores finansieringsmuligheder nederst på siden.

FINANSERING – KLIK HER