Invisalign

– tandretning med usynlige skinner


Er du træt af dine skæve tænder?

Der mange både unge og voksne, som har skæve tænder de ikke fik rettet i skoletandplejen, og som i dag er generet af det. Når man har skæve tænder kan man opleve både sundhedsmæssige og kosmetiske gener. Det kan være svært at rense tænderne ordentligt og nogle oplever desuden bidfunktionelle problemer, ved et skævt tandsæt. 

Glem de gamle “togskinner”
I gamle dage skulle man bruge en bøjle – eller “togskinner”, som de ofte bliver kaldt. Men det er heldigvis fortid nu, for i dag kan man få rettet sine tænder med usynlige skinner fra Invisalign.

Hvad er invisalign?

Invisaling er en amerikansk opfindelse og består af et sæt gennemsigtige og fleksible plastskinner, som er specielt designede til den enkelte patients tandsæt. Skinnerne udskiftes løbende hver uge og retter således langsomt de skæve tænder ud. Skinnerne er næsten usynlige, så de færreste opdager at man har dem på.

Fordele ved invisalign

 • Skinnerne er aftagelige – du kan let tage dem af og på, hvis du f.eks. skal spise eller til selskab.
 • Skinnerne er smertefri – det gør ikke ondt at have dem på, du oplever højst lidt spændinger i tænderne.
 • Skinnerne er næsten usynlige – dine omgivelser vil ikke lægge mærke til dine tandskinner.
 • Skinnerne generer ikke din tale – vi har patienter der har sunget til koncerter med skinnerne på, uden problemer.
 • Du kan kombinere Invisalign med tandblegning, så du både får et perfekt tandsæt og flotte hvide tænder.
  Integrations

  Sådan foregår en invisalign behandling

  Tandretning med Invisalign tager mellem 3-18 måneder afhængig af tændernes skævhed. Nedenfor kan du læse om behandlingen i detaljer:


  1.

  Analyse og aftryk

  ​Hvis forundersøgelsen forløber tilfredsstillende, kommer du til en mere grundig og omfattende tandundersøgelse. Her laver vi aftryk af dine tænder, vi tager fotos af dit ansigt og tager desuden et panorama røntgenbillede. Disse informationer sendes til Invisalign i USA, som udarbejder en personlig 3D model af dine tænder.

  2.

  Gennemgang og godkendelse

  ​Efter et par uger mødes vi igen og du præsenteres for en 3D-film, der tydeligt viser hvordan dine tænder rettes ud, så du kan få et klart billede af slutresultatet. Her fortæller vi dig desuden hvor lang tid din Invisalign behandling vil tage og hvad det vil koste. Det er først herefter at du skal beslutte dig, om du vil gennemføre behandlingen.

  3.

  Udlevering af skinner

  ​Invisalign i USA producerer nu en række næsten usynlige tandskinner der er designet personligt til dit tandsæt. Du får udleveret skinnerne, som du skal skifte hver uge. Vi mødes en gang om måneden til kontrol, hvor du får udleveret skinner til den næste måned.

  4.

  Afslutning og fejring

  ​Når behandlingen er afsluttet mødes vi og ser på det flotte resultat sammen. VI tager fotos af dig, så både du og vi kan se før-og-efter resultatet. Nu er dine tænder rettet helt ud, dit nye tandsæt er permanent og kræver ikke yderligere justeringer.

  Hvad koster invisalign?

  • Tandretning med Invisalign koster mellem kr. 25.000,- og kr. 45.000,- afhængig hvor skæve dine tænder er. I samarbejde med Lånlet tilbyder vi en rente- & gebyrfri finansiering af behandlingen.
   Du betaler over 10 måneder med 0% i rente.
  • Forundersøgelse koster normalt 1.000,- kr. Men du får forundersøgelsen gratis de næste 3 måneder. Forundersøgelsen er helt uforpligtende!
  • Analyse og aftryk koster 2.500,- kr. og er uforpligtende. Hvis du vælger at gennemføre Invisalign behandlingen efter gennemgang og godkendelse, får du analysen og aftrykket gratis som en del af behandlingen.

  Finansiering

  Kontakt

  Nørregade 5, 2. sal, 7100 Vejle
  +45 7582 1090
  centrum@tandlaege.info

  Åbningstider

  Mandag - torsdag: Kl. 8 - 17
  Fredag: Kl. 8.00 til 15.00
  Weekend: Lukket


  © Copyright. All rights reserved.
  Design by Group Online.