Invisalign
– tandretning med usynlig bøjle

Tandregulering med Invisalign i Vejle

Der er mange unge og voksne, som har skæve tænder i dag, fordi de ikke fik dem rettet ved skoletandplejen, og som i dag er generet af det. Når man har skæve tænder som voksen kan man opleve både sundhedsmæssige og kosmetiske gener. Det kan være svært at rense tænderne ordentligt og nogle oplever desuden bidfunktionelle problemer ved et skævt tandsæt. 

Få rettet tænder som voksen – glem de gamle “togskinner”

Førhen foregik en tandregulering af meget skæve tænder ved hjælp af en bøjle – eller “togskinner”, som de ofte bliver kaldt. Men det er heldigvis fortid nu, for i dag kan man få rettet sine tænder med en gennemsigtig tandbøjle fra Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en amerikansk opfindelse og består af et sæt gennemsigtige og fleksible plastskinner, som er specielt designede til den enkelte patients tandsæt. 

Skinnerne udskiftes løbende hver eneste uge og indtil man opnår det ønskede resultatet. Den usynlige bøjle retter således langsomt de skæve tænder ud. Man kalder det for usynlig tandregulering fordi skinnerne næsten er usynlige, og de færreste opdager derfor, at man har dem på.

Fordele ved Invisalign:

✔ Skinnerne er aftagelige – du kan let tage dem af og på, hvis du f.eks. skal spise eller til selskab.
✔ Skinnerne er smertefri – det gør ikke ondt at have dem på. Du oplever højst lidt spændinger i tænderne.
✔ Skinnerne er næsten usynlige – dine omgivelser vil ikke lægge mærke til dine tandskinner.
✔ Skinnerne generer ikke din tale – vi har patienter, der har sunget til koncerter med skinnerne på, helt uden problemer.
✔ Du kan kombinere Invisalign med tandblegning, så du både får et perfekt tandsæt og flotte hvide tænder.
  • Invisalign før og efter billede
  • Invisalign før og efter billede
  • Invisalign før og efter billede
Tjek før & efter billede

SĂĄdan foregĂĄr en Invisalign behandling

Tandretning med Invisalign tager mellem 3-18 måneder afhængig af tændernes skævhed. Nedenfor kan du læse om behandlingen i detaljer:

1.
Analyse og aftryk

​Hvis forundersøgelsen forløber tilfredsstillende, kommer du til en mere grundig og omfattende tandundersøgelse. Her laver vi aftryk af dine tænder, vi tager fotos af dit ansigt og tager desuden et panorama røntgenbillede. Disse informationer sendes til Invisalign i USA, som udarbejder en personlig 3D model af dine tænder.

2.
Gennemgang og godkendelse

​Efter et par uger mødes vi igen og du præsenteres for en 3D-film, der tydeligt viser, hvordan dine tænder rettes ud, så du kan få et klart billede af slutresultatet. Her fortæller vi dig desuden hvor lang tid din Invisalign behandling vil tage og hvad det vil koste. Det er først herefter, at du skal beslutte dig om du vil gennemføre behandlingen.

 
3.
Udlevering af skinner

​Invisalign i USA producerer nu en række næsten usynlige tandskinner, der er designet personligt til dit tandsæt. Du får udleveret skinnerne, som du skal skifte hver uge. Vi mødes en gang om måneden til kontrol, hvor du får udleveret skinner til den næste måned.

 
4.
Afslutning og fejring

​Når behandlingen er afsluttet mødes vi og ser på det flotte resultat sammen. VI tager fotos af dig, så både du og vi kan se før-og-efter resultatet. Nu er dine tænder rettet helt ud, dit nye tandsæt er permanent og kræver ikke yderligere justeringer.

 

Hvor meget koster Invisalign?

  • Tandretning med Invisalign koster mellem kr. 30.000,- og kr. 45.000,- afhængig hvor skæve dine tænder er. I samarbejde med LĂĄnlet tilbyder vi en rente- & gebyrfri finansiering af behandlingen.
    Du betaler over 10 mĂĄneder med 0% i rente.
  • Forundersøgelse koster normalt 1.000,- kr. Men du fĂĄr forundersøgelsen gratis de næste 3 mĂĄneder. Forundersøgelsen er helt uforpligtende!
  • Analyse og aftryk koster 2.500,- kr. og er uforpligtende. Hvis du vælger at gennemføre Invisalign behandlingen efter gennemgang og godkendelse, fĂĄr du analysen og aftrykket gratis som en del af behandlingen.

Finansiering

FĂĄ mere at vide
Kontakt
Nørregade 5, 2. sal
7100 Vejle
+45 7582 1090centrum@tandlaege.info
Ă…bningstider
Mandag - onsdag: Kl. 8 - 17
Torsdag 8-17:00
Fredag: Kl. 8.00 til 15.00
Weekend: Lukket

I ferie perioder kan vores åbningstider være ændret
© 2022 Copyright. All rights reserved.
chevron-leftchevron-rightchevron-down-circle