Tandbehandlinger
Gratis behandling for unge
i alderen 16-17 år
Har du spørgsmål ?
Tjek vores FAQ

Smertefri tandbehandling

Hos Tandlægerne i Centrum er vi eksperter i smertefri behandling, for bedøvelse er ikke bare bedøvelse hos os. Vi brænder for at give dig den bedste smertefrie behandling. Derfor bedøver vi skånsomt og tilstrækkeligt. Du vælger bedøvelse, fordi du ikke kan lide, at det gør ondt og for at slappe af. Det forstår vi.

Vi kan give dig en smertefri behandling lige fra huller i tænderne til behandling af paradentose. Vi bruger de nyeste bedøvelsesmetoder indenfor vores fag, herunder overfladebedøvelse før injektion, så du får den bedste oplevelse hos os. 

Du vil få den rette bedøvelse, for det er vigtigt for os, at du får det, som du har behov for. Vi har forskellige bedøvelsesmetoder, og vi har også den, der passer bedst til dig.

 

Lider du af tandlægeskræk?

Har du udskudt regelmæssige tandlægebesøg, fordi din første tanke er “Åh nej, jeg er nervøs”, når du skal til tandlægen? Bare rolig, du er ikke den eneste. Ca. 40 % af den danske befolkning lider af tandlægeskræk. Tandlægeskræk kan komme fra tidligere dårlige oplevelser eller angst for eventuelle smerter forbundet med et tandlægebesøg.

Vi tager din nervøsitet alvorligt og gør vores bedste for at give dig en god oplevelse. Vores erfaring viser os, at vores patienter med tandlægeskræk kommer langt med gensidig respekt og tillid. 

En tur til tandlægen skal ikke være utryg. Derfor kan det hjælpe dig, at når du bestiller en tid hos os, så kan du fortælle vores søde og imødekommende receptionist, at du lider af tandlægeskræk. Så ved vi, at du skal have en skånsom behandling, så du kan få en god oplevelse.

 

Smertefri tandbehandling kræver åbenhed

Smertefri behandling er meget efterspurgt, fordi mange danskere lider af tandlægeskræk. Tandlægeskræk er ikke noget at være flov over, og vi møder dagligt patienter, der efterspørger smertefri tandbehandling. Udover en åben dialog med din tandlæge eller tandplejer har vi erfaret, at musik, vejrtrækningsøvelser og masser af søvn dagen inden din aftale kan hjælpe dig med at slappe af.

Vores ansatte ved, at tryghed og omsorg ligger grundlaget for et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem patient og klinik. Vi er godt indstillet på at tage god tid til nye patienter, der ikke har været ved tandlægen i længere tid grundet tandlægeskræk. Vi ser frem til at byde dig velkommen hos Tandlægerne i Centrum.

Kontakt
Nørregade 5, 2. sal
7100 Vejle
+45 7582 1090centrum@tandlaege.info
Åbningstider
Mandag - onsdag: Kl. 8 - 17
Torsdag 7-17:00
Fredag: Kl. 8.00 til 15.00
Weekend: Lukket

I ferie perioder kan vores åbningstider være ændret
© 2022 Copyright. All rights reserved.
chevron-down-circle