Tand­behandlinger

  • Gratis behandling for unge
    i alderen 16-17 år

Vælg behandling:

Tandblejning i Vejle

Få hvidere tænder med professionel tandblegning

For at få det pæneste resultat og den mest effektive tandblegning, så er det vigtigt at have din tandlæge med i din behandling. Det sikrer, at du får det mest langtidsholdbare resultat samt at blegningen af tænderne udføres korrekt.

Får du foretaget en tandblegning ved tandlægen, så sikrer du dig det bedste og flotteste resultat. Samtidig kan du være sikker på, at de blegemidler, der bliver brugt overholder Sundhedsstyrelsens krav, således du er beskyttet mod skader og bivirkninger.

I Danmark er det faktisk kun tandlæger, der må anvende blegemidler, som har en længerevarende effekt på tænderne, hvorfor vi altid anbefaler at have en tandlæge med inde over din tandblegning    

Der findes flere forskellige metoder til at blege tænder. Vi giver dig gerne en individuel rådgivning om, hvad der passer bedst til lige netop dine tænder. Kontakt os på tlf. 75 82 10 90 eller mail centrum@tandlaege.info.

Indholdsfortegnelse:

Tandblegning

Tandblegning hos tandlægen

Blegning af tænder hos tandlægen er en god og holdbar løsning til dig, som har fået misfarvede tænder. 

Tænderne kan være misfarvede af mange grunde, men de typiske årsager er tobak, kaffe, te, rødvin, sodavand, lakrids og som følge af den kost du indtagr. Der veksles nemlig mellem de misfarvninger, som opstår på grund af udefrakommende ting, der indtages, og de misfarvninger, der opstår som følge af kroppens generelle kost og sundhed.

Hos Tandklinikken i Centrum udfører vi skånsom tandblegning af misfarvninger på tænderne. Vi udfører både tandblegninger på klinikken, men tilbyder også hjemmeblegning, som er en sikker behandlingsform, der er udarbejdet af professionelle tandlæger.

Klinisk tandblegning

En tandblegning på tandlægeklinikken er en metode, hvor du får foretaget selve behandlingen på vores klinik. Blegningen varer typisk mellem 1½ – 2 timer, og hvis det er nødvendigt, så kan behandlingen gentages. Typisk er en enkelt behandling dog nok for et flot resultat, medmindre dine tænder er meget misfarvede.

Vi anser denne metode for den mest effektive, idet den giver op til 16 nuancer lysere tænder. Samtidig er metoden meget skånsom ved tænderne og generelt er resultaterne rigtig gode.    

Fordelene ved en tandblegning på klinikken er:

  • Det er hurtigt.
  • Det er skånsomt.
  • Du kan spise og drikke produkter med mørke farver allerede efter 2 døgn.

Tandlægestyret hjemmeblegning

En tandlægestyret hjemmeblegning er en metode, der indebærer tandblegning med skinne. Blegning af tænder med skinne er en form for behandling, der foretages derhjemme, men med løbende kontrol på klinikken, således det sikres et flot resultat, der ikke giver varig skade på tænderne. 

Blegeproduktet lægges i en skinne, som er lavet på baggrund af et aftryk af dine tænder. Metoden er dog ikke nær så effektiv, som den kliniske tandblegning, idet denne kun vil give dig op imod 8 nuancer lysere tænder. 

Fordelene ved tandlægestyret hjemmeblegning er:

  • De fremstillede skinner kan bruges igen, hvis du senere får brug for at gentage blegningen.
  • Det er muligt at forlænge behandlingen.

Tandblegning

Bivirkninger ved tandblegning

I perioden efter selve tandblegningen kan man opleve lettere irritation i tandkødet, og tænderne vil være en smule mere følsomme overfor kulde. 

Hvis du i forvejen døjer med kuldefølsomme tænder, har blottede tandhalse eller dine tænder er slidte, så er det bedst at undgå tandblegning for ikke at forværre problemerne. 


Kontakt

Nørregade 5, 2. sal, 7100 Vejle
+45 7582 1090
centrum@tandlaege.info

Åbningstider

Mandag - torsdag: Kl. 8 - 17
Fredag: Kl. 8.00 til 15.00
Weekend: Lukket


© Copyright. All rights reserved.
Design by Group Online.