Vi flytter den 5. september. Ny adresse: Havneparken 2a, 7100 Vejle.

Vores tandlægeklinik
tilbyder dig:

Overblik, åbenhed og trygge rammer
Fokus på den enkelte patient
Et team af erfarne og fagligt dygtige tandlæger og assistenter
Behandling inden for bl.a. tandkroner, tandimplantater og tandregulering
Behandlinger
Privatlivspolitik & Cookies
På tandlægeklinikken bliver der lagt vægt på god kvalitet og faglige kompetencer hos alle medarbejdere. Vi benytter det nyeste udstyr og bedste materialer.
I vores tandlægeklinik er patienterne altid i centrum, og derfor bestræber vi os på altid at have en god og hyggelig atmosfære på tandklinikken.

Vi er alsidigt team af eksperter

Tandlæge og klinikejer Ane Boe-Hansen - Tandlægerne i Centrum

Ane Boe-Hansen

Tandlæge og klinikejer

Aarhus Tandlægeskole 2001 / University of Chester 2018 / University of Aachen 2020/ University of Bolton City of London 2021

Mine største interesser og derfor også der, hvor jeg tager mest efteruddannelse er indenfor tandretning, lasere og rodbehandlinger.

I 2013 tog jeg Dawson Advanced. Det er et efteruddannelsesforløb om bidfunktion. Altså hvordan muskler, tænder og kæbeled arbejder sammen.

Jeg har en Postgraduate of Endodontics (rodbehandlinger) fra University of Chester fra 2018. Dette er en 3-årig specialistgrad i England. Når jeg laver rodbehandlinger bruger jeg mikroskop og lasere.

I 2020 gennemførte jeg Mastership of Lasers. Kun 3 tandlæger i Danmark har denne uddannelse og på vores klinik er 2 (Alex Hartmann og jeg) af dem.

Vi er meget stolte af det høje niveau af efteruddannelse vi har på vores klinik. Det betyder at man som patient altid kan få de nyeste muligheder forelagt til eventuelle behandlinger.

I 2021 gennemførte jeg Diploma of Clear Aligners fra University of Bolton. Jeg er netop blevet udvalgt sammen med 100 tandlæger blandt de 25.000 tandlæger i Europa og Mellemøsten, der laver Invisalign til at være med i deres Master Programme. Dette er et kæmpe skulderklap da det kun tilbydes til Invisalign’s dygtigste tandlæger.

Jeg brænder også for at udvikle tandklinikker til at få bedre ledelse og uddannelse og derfor har jeg været med til at udvikle et unikt software program ClinicDrive som netop har vundet Innovationsfonden’s pris.

Tandlæge og klinikejer Alex Hartmann - Tandlægerne i Centrum af Vejle

Alex Hartmann

Tandlæge og klinikejer

Københavns Tandlægeskole 1997 / Royal College of Surgeons of England 2013. Universidad Rey Juan Carlos Madrid 2018 / Aachen Universität 2021.

Jeg har som klinikejer siden 2004 set mange opfølgninger af egne behandlinger og er derfor mest interesseret i at få en helhedsplan for patienterne. Så al behandling skal tage hensyn til det overordnede tandsæt. Herunder skal f.eks. implantatbehandling være forudgået af en tilbundsgående bidfunktionsundersøgelse og hensyntagen til den parodontosemæssige status. Det er ikke afgørende, hvor hurtigt man når målet, men hvordan og hvor skånsomt det kan gøres.

I 2013 afsluttede jeg min Diploma in Implant Dentistry ved Royal College of Surgeons I London. En 2-års efteruddannelse specifikt indenfor implantatbehandling.

Jeg afsluttede i 2014 Diplom i parodontologi – en systematisk efteruddannelse i korrekt diagnostik og behandling af parodontose. Her er jeg i tæt samarbejde med tandplejer Heidi Jensen som har bestået Diplom i Parodontologi ved Århus Tandlægeskole. Men samarbejdet gælder også hele teamet af tandplejere I forbindelse med behandling af især parodontosepatienter med behov for kirurgiske behandlinger.

Klinikken er udstyret med 3-D røntgen scanner og jeg kan her diagnosticere og planlægge behandlinger indenfor alle kirurgiske behandlinger, jeg udfører. Det er altafgørende for mig at kende de nøjagtige 3-dimensionelle forhold i patientens antomi, inden behandlingen iværksættes. Dette koles som regel sammen med vores 3-D intraorale scanner som kortlægger hele tandsættet visuelt.

Jeg arbejder også med avanceret blodudtagningsteknik for at optimere helingen indenfor kirurgiske procedurer. Teknikken kaldes Advanced Platelet Rich Fibrin (A-PRF). Her opnåes foruden hurtigere heling også nedsat hævelse og deraf følgende mindre smerter efter kirurgiske procedurer. I 2018 afsluttede jeg på Madrid universitet min European Master (overbygning på Diplomaen fra 2013) i netop den disciplin.
I 2021 afsluttede jeg Master i laser ved Aachen Universitet. Laseren bruger vi til flere og flere behandlinger. Det er både mere skånsomt og mere målrettet ift det væv, man arbejder i. F.eks. kan man foretage behandling af betændelse omkring implantater uden at fjerne eller beskadige implantatoverfladen, idet laseren kun fjerner det specifikke.

Jeg modtager henvisninger indenfor implantatbehandlinger fra kolleger fra nær og fjern og vi afholder løbende aftenkurser for kolleger, hvor vi foretager live-operationer. Det gør jeg, fordi jeg synes at det er spændende, men også for at holde niveauet så højt som muligt.

Tandlæge Christian Boel - Tandlægerne i Centrum

Christian Boel

Tandlæge

Jeg dimitterede fra Aarhus Universitet 21. juni 2011.

Siden har jeg tilbragt 14 måneder som tandlæge i Forsvaret og senere på et par forskellige klinikker rundt om i landet, inden jeg i juli 2019 blev ansat her på klinikken.

Jeg arbejder med de fleste områder inden for almindelig tandbehandling, og særligt har rodbehandlinger og plastfyldninger fanget min interesse, hvilket jeg har videreuddannet mig indenfor, senest med en diplomuddannelse inden for rodbehandling i foråret og sommeren 2021.
For et par år siden tog jeg kursus i behandling af snorken og søvnapnø (natlige ophold i vejrtrækningen), som behandles med et sæt af akrylskinner til over- og underkæben.

Jeg har desuden taget videreuddannelse i simple implantatbehandlinger (typisk erstatning af 1-3 tænder) samt i mindre knogleopbygninger til brug der, hvor der ikke er knogle nok til at lave et implantat.

Til efteråret forventer jeg at påbegynde kursus i brug af dentale lasere, som finder anvendelse mange forskellige steder i tandlægefaget, herunder også rodbehandling.

Jeg sætter stor pris på klinikkens konstante fokus på videreuddannelse og dygtiggørelse inden for tandlægefaget og på det høje niveau af både faglighed og ift. udstyr, som vi kan tilbyde.

Tandlæge Lena B. Olesen - Tandlæge i centrum af Vejle

Lena B. Olesen

Tandlæge

Uddannet fra Århus Tandlægeskole 2001

Jeg er en tandlæge, som brænder for mit arbejde og jeg har gennem mit arbejdsliv arbejdet på at blive en tandlæge, der er god til at skabe en tryg og afslappet atmosfære for mine patienter.

Det er vigtigt for mig at levere en høj faglig standard, men det er lige så vigtigt at behandlingen bliver en god oplevelse for patienten. Jeg har siden jeg blev uddannet løbende deltaget i kurser i bl.a rodbehandling, cariesbehandling/- forebyggelse, sedering (v. anæstesilæge) og fast protetik.

Mine kernekompetencer er:

 • Behandling af den utrygge/tandlægeangste patient
 • Skånsom smertelindring
 • Tandbehandling under anvendelse af sedering/narkose
 • Behandling af den cariesaktive patient

Sofie Larsen

Tandlæge

Sofie Larsen starter som tandlæge d. 9. juli 2024

Tandplejer Heidi Jensen - Tandlægerne i Centrum

Heidi Jensen

Tandplejer

Jeg blev færdiguddannet som tandplejer fra Aarhus tandlægehøjskole i 2005, og har siden december 2008 været ansat her på klinikken.

Min spidskompetence er paradentosebehandling og forebyggelse af sygdomme i mundhulen. Jeg laver en undersøgelse af dit tandsæt og tandkød, og giver dig en omhyggelig tandrensning og instruktion i hjemmetandpleje, så sygdomme fremadrettet undgås.

Hos os er det mig, der tager sig af paradentosebehandlingerne. Jeg lægger en behandlingsplan som i samråd med dig gør din mund sygdomsfri. Jeg kan tilbyde laserbehandling i forbindelse med behandling af parodontose, hvilket kan give nogle rigtig gode resultater.

Jeg har deltaget i mange kurser og efteruddannelse, her er et udpluk:

 • SciVision medical biolase kursus 2018 og 2022
 • Parodontitis modul (modul på diplomudd. for tandplejere på tandlægeskole i Aarhus. Bestået med et 12-tal 2016)
 • Peri-implantitis ved N.Lang i Schweiz 2015
 • Ledningsanalgesi ved Aarhus tandlægehøjskole 2014
 • Operativ cariesterapi, Københavns tandlægeskole 2009
Lene Termannsen Tandplejer - Tandlægerne i Centrum

Lene Termannsen

Tandplejer

Færdig uddannet fra Aarhus tandlæge skole i 2012​

Jeg blev i 2012 uddannet tandplejer fra tandlægeskolen i Aarhus. Jeg har været ansat i flere langvarige vikariater i henholdsvis Aalborg og Kolding. 1. juni 2015 er jeg blevet fastansat her hos Tandlægerne I Centrum, hvilket jeg er meget glad for.

For mig er tandsundhed meget vigtigt, og i den forbindelse har jeg i samarbejde med Tandsundhed uden grænser været i Peru og udført frivilligt arbejde, hvor vi behandlede både børn, unge og ældre.

Mine kernekompetencer er:

 • Undersøgelse for huller samt parodontose
 • Instruktion i optimal mundhygiejne
 • Tandrensning samt parodontosebehandling
Tandplejer Sarah Korsgaard Møller Kisbye - Tandlægerne i Centrum

Sarah Korsgaard Møller Kisbye

Tandplejer

Uddannet professionsbachelor i Tandpleje fra Aarhus Tandlægeskole 2013.

Inden jeg var færdiguddannet, fik jeg arbejde på sjælland. Vendte i 2016 tilbage til jylland og har siden maj 2021 været ansat her på klinikken

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med undersøgelse, IFB – individuel forebyggende behandling, tandrens, behandlingsplanlægning, parodontitis behandling, påsætning af tandsmykker, påsætning af retenstionstråde, blegning mm.

Desuden er jeg OMFT terapeaut.

Forebyggelse vægter jeg som tandplejer højt og ser det som grundsten, for gode tænder som holder hele livet.

Jeg vægter, at man skal være tryg og afslappet når man kommer ind til mig. Har fokus på, at dine ønsker bliver hørt og vi finder en fælles plan for dig og dine tænder.

Høj faglighed er vigtigt for at kunne tilbyde dig en god behandling og derfor er det vigtigt at holde sig opdateret og videreuddanne sig. Jeg har bl.a. deltaget i:

 • International Symposium on Dental Hygiene i Schweiz i 2016, Australien i 2019 og Irland 2022.
 • OMFT -Kursus
 • Invisalign go
 • Laser hygiene & therapy workshop

Har i 2017 stået for et frivilligt arbejde i Nepal hvor vi var 3 tandplejere 1 tandlæge og en klinikassistent afsted.

Kursus i parodontitis, caries diagnostik, Behandling med implantater.

Er repræsentantskabsmedlem i Danske Tandplejere for, at få endnu mere indsigt i mit fagområde

Tandplejer Amira Sørensen - Tandlægerne i Centrum

Amira Sørensen

Tandplejer

- Uddannet og autoriseret professions bachelor i tandpleje fra tandplejerskolen i Århus 2013

- Ansat i privat praksis i Horsens 2013–2022

- Ansat hos Tandlægerne i centrum siden 2022

- Videreuddannelse i parodontologi, blegning, samt forsegling af små carieslæsioner

 

Som tandplejer laver Amira følgende behandlinger:

- Tandeftersyn og tandrensning

- Parodontose behandlinger samt forebyggelse

- Behandling af følsomme tandhalse

- Smertediagnostik

- Forebyggelse af huller i tænderne

- Smertefri bedøvelse / overfladisk samt ledningsanalgesi

- Midlertidige fyldninger samt cementering af midlertidige kroner og broer.

- Blegning af tænder

- Reparation af fastbondede retainere

- Reparation af mindre tabte fyldninger 

- Aftryk og fremstilling af bidskinner

- Behandling af patienter med tandlægeskræk

- Tandsmykker

Tina Valentin receptionist ved Tandlægerne i Centrum

Tina Valentin

Receptionist

Udlært 2008 hos tandlægerne Vejlevej i Fredericia. Har desuden et års receptions erfaring fra sygehuset i Fredericia og i Vejle.

Startede hos tandlægerne i Centrum 2016, først i praktik og siden fast ansat. Jeg er fast tilknyttet receptionen, hvor jeg som regel vil være den første du møder med et smil. Måske er jeg også den første du vil tale med, når du ringer til klinikken. De fleste mails vil også blive besvaret af mig.

Uddannet:

Klinikassistent

Arbejdsmiljørepræsentant

Arbejdslystkonsulent

Trivselsambassadør

Kurser i:

Cirkulære digitale kompetencer

Co2 regnskab

NIR

Grøn omstilling og bæredygtighed

Positiv psykologi

Kemisk APV.

Klinikassistent Heidi Berggren Brønchner - Tandlægerne i Centrum

Heidi Berggren Brøchner

Klinikkoordinator

Jeg blev udlært Tandklinikassistent i 2006 på Hansenberg i Kolding.

Jeg har været ansat på klinikken siden 2011, hvor Ane og Alex overtog den klinik jeg er udlært på.

Jeg har i næsten 10 år, assisteret ved tandlægerne på klinikken.

Fra januar 2021 er jeg startet som klinikkoordinator, hvor jeg blandt andet arbejder med ferieplanlægning, vagtplaner, sociale medier, markedsføring, koordinering af arbejdsopgaver og alm. kontorarbejde.

Jeg hjælper dog også i receptionerne når der er brug for det.

 

Uddannet:

Klinikassistent

Arbejdsmiljørepræsentant

Sociale Media Manager

Trivselsambassadør.

 

Kurser i:

Facebook annoncering

Kemisk APV

Skriv godt

Arbejdsmiljø og trivsel.

Klinikassistent Britt Bang Fløe - Tandlægerne i Centrum

Britt Bang Fløe

Klinikassistent

Udlært februar 2018 fra Hansenberg i Kolding.

Jeg er udlært her på klinikken. Efter jeg blev udlært var jeg en kort periode på en anden klink, men vendte ‘hjem’ til Tandlægerne i Centrum da jeg fik muligheden.

I finder mig oftest på 1.salen i receptionen eller ved en af vores 2 tandlæger, Christian Boel eller Alex Hartmann.

Mine opgaver på klinikken:

 • Assistance ved undersøgelser, plastbehandlinger, rodbehandlinger, kronebehandlinger og operationer.
 • Tandrensning
 • Røntgen og panoramaoptagelser
 • Scanning til kroner, broer og bidskinner
 • Provisorier (midlertidige kroner)
 • Invisalign ®, scan, kliniske fotos og påsætning af attachments.
 • Indkald af patienter
 • Ansvarlig for vores elever på klinikken

Lisy Larsen

Klinikassistent

Uddannet januar 2021 på EUC Sjælland og i min læretid har jeg været ved Tandlægerne Dampmøllen.

Jeg startede ved Tandlægerne i Centrum efter min uddannelse, hvor jeg flyttede til Vejle. Oprindelig kommer jeg fra Cuba og har boet i Danmark i 7 år.

Jeg har erfaring med at assistere ved alle tandbehandlinger.

Derudover arbejder jeg selvstændigt med at tage røntgen, lave tandrensninger, scanne med 3-shape-Itero, fremstille midlertidige kroner samt lave skinner.

Klinikassistent Mette Jensen - Tandlægerne i Centrum

Mette Jensen

Klinikassistent

Jeg blev uddannet januar 2022 på Hansenberg i kolding.

Jeg startede som elev på klinikken i 2019 og færdiggjorde min uddannelse her på klinikken.
Jeg assisterer primært vores tandlæge Alex, men assisterer også andre, hvis der er behov for det.

Modtog i Maj 2022 Hansenberg Medaljen:
”Denne til de gode forbilleder inden for deres uddannelser og har klaret uddannelsen på
flotteste vis, fx ved at få 12 i karakter til svendeprøven, have uddannelsens højeste karaktergennemsnit på skolebeviset / eksamensbeviset – eller på anden vis have gjort sig fortjent til det fx ved at modtage en medalje fra Det faglige Udvalg – og så har de præsteret noget helt specielt i forhold til HANSENBERGs værdier. ”

Mine opgaver på klinikken

 • Assistance ved undersøgelser, plastbehandlinger, kronebehandlinger og alle operationer
 • Tandrensning
 • Røntgen, CT- og panoramaoptagelser
 • Digitale scanninger til kroner, broer, bidskinner og implantatkroner
 • Ansvarlig for indkøb på klinikken

Yegane Mohammadi

Klinikassistent elev

Tekst kommer snart..

Siff Jørgensen

Klinikassistent elev

Tekst kommer snart..

Sarah Hollænder

Klinikassistent elev

Jeg begyndte på klinikassistentuddannelsen januar 2022 på Hansenberg, som ligger i Kolding.

Sommeren 2022 startede jeg med at være elev på en tandklinik i vejle, hvor jeg var i et år. August 2023 fik jeg den fantastiske mulighed for at startede her.

Jeg assisterer hos flere af tandlægerne, men jeg er primært at finde på 2. sal. Sommetider kan I også finde mig ved telefonen i receptionen.

Jeg brænder for at du får en god oplevelse og føler, at du er i trygge hænder.

 

Gry Nielsen

Klinikassistent elev

Jeg startede på Tandklinikassistentuddannelsen på Hansenberg i Kolding, tilbage i januar 2023.

Jeg har været ude som elev siden juli 2023 og startede her hos Tandlægerne i Centrum i november 2023. Du kan møde mig både på klinikken og i receptionen.

Jeg er glad for at være elev et sted, der byder på så mange muligheder og udfordringer, da det giver mig den bedste udvikling i min uddannelse.

 

Klinikassistent elev Mette Skov - Tandlægerne i Centrum

Mette Skov

Klinikassistent elev
Jeg påbegyndte min uddannelse som klinikassistentelev i januar 2022 hos Tandlægerne i Centrum. 
Jeg er ansat som ny mesterlære og er tilknyttet Hansenberg i Kolding. 
Efter planen er jeg færdigudlært i december 2024. 
Jeg er egenlig uddannet ergoterapeut i 2018 fra VIA Univesity College i Aarhus og har arbejdet som ergoterapeut i 3,5 år. Dette har givet mig mange nyttige erfaringer, som jeg kan trække på i mit nye fag som klinikassistent elev. 
Jeg assisterer hos flere af tandlægerne efter behov. Derudover sidder jeg også en gang i mellem i receptionen. 
Jeg er glad for at være en del af et godt og professionelt team, hvor der er gode udviklingsmuligheder som elev. 
Awards
Kontakt
Nørregade 5, 2. sal
7100 Vejle
+45 7582 1090centrum@tandlaege.info
Åbningstider
Mandag - onsdag: Kl. 8 - 17
Torsdag 7-17:00
Fredag: Kl. 8.00 til 15.00
Weekend: Lukket

I ferie perioder kan vores åbningstider være ændret
© 2022 Copyright. All rights reserved.
chevron-down-circle