Vores tandlægeklinik
tilbyder dig:

 • Overblik, åbenhed og trygge rammer

 • Fokus på den enkelte patient

 • Et team af erfarne og fagligt dygtige tandlæger og assistenter

 • Behandling inden for bl.a. tandkroner, tandimplantater og tandregulering

På tandlægeklinikken bliver der lagt vægt på god kvalitet og faglige kompetencer hos alle medarbejdere. Vi benytter det nyeste udstyr og bedste materialer.
I vores tandlægeklinik er patienterne altid i centrum, og derfor bestræber vi os på altid at have en god og hyggelig atmosfære på tandklinikken.

Vi er alsidigt team af eksperter

Ane Boe-Hansen

Tandlæge og klinikejer

Aarhus Tandlægeskole 2001 / University of Chester 2018 / University of Aachen 2020/ University of Bolton City of London 2021

Mine største interesser og derfor også der, hvor jeg tager mest efteruddannelse er indenfor tandretning, lasere og rodbehandlinger.

I 2013 tog jeg Dawson Advanced. Det er et efteruddannelsesforløb om bidfunktion. Altså hvordan muskler, tænder og kæbeled arbejder sammen.

Jeg har en Postgraduate of Endodontics (rodbehandlinger) fra University of Chester fra 2018. Dette er en 3-årig specialistgrad i England. Når jeg laver rodbehandlinger bruger jeg mikroskop og lasere.

I 2020 gennemførte jeg Mastership of Lasers. Kun 3 tandlæger i Danmark har denne uddannelse og på vores klinik er 2 (Alex Hartmann og jeg) af dem.

Vi er meget stolte af det høje niveau af efteruddannelse vi har på vores klinik. Det betyder at man som patient altid kan få de nyeste muligheder forelagt til eventuelle behandlinger.

I 2021 gennemførte jeg Diploma of Clear Aligners fra University of Bolton. Jeg er netop blevet udvalgt sammen med 100 tandlæger blandt de 25.000 tandlæger i Europa og Mellemøsten, der laver Invisalign til at være med i deres Master Programme. Dette er et kæmpe skulderklap da det kun tilbydes til Invisalign’s dygtigste tandlæger.

Jeg brænder også for at udvikle tandklinikker til at få bedre ledelse og uddannelse og derfor har jeg været med til at udvikle et unikt software program ClinicDrive som netop har vundet Innovationsfonden’s pris.

Jeg modtager henvisninger fra andre tandlæger og klinikker indenfor Invisalign, bidfunktion, rodbehandlinger og behandling af stramt tungebånd.

Læs mere +

Alex Hartmann

Tandlæge og klinikejer

Københavns Tandlægeskole 1997 / Royal College of Surgeons of England 2013. Universidad Rey Juan Carlos Madrid 2018 / Aachen Universität 2021.

Jeg har som klinikejer siden 2004 set mange opfølgninger af egne behandlinger og er derfor mest interesseret i at få en helhedsplan for patienterne. Så al behandling skal tage hensyn til det overordnede tandsæt. Herunder skal f.eks. implantatbehandling være forudgået af en tilbundsgående bidfunktionsundersøgelse og hensyntagen til den parodontosemæssige status. Det er ikke afgørende, hvor hurtigt man når målet, men hvordan og hvor skånsomt det kan gøres.

I 2013 afsluttede jeg min Diploma in Implant Dentistry ved Royal College of Surgeons I London. En 2-års efteruddannelse specifikt indenfor implantatbehandling.

Jeg afsluttede i 2014 Diplom i parodontologi – en systematisk efteruddannelse i korrekt diagnostik og behandling af parodontose. Her er jeg i tæt samarbejde med tandplejer Heidi Jensen som har bestået Diplom i Parodontologi ved Århus Tandlægeskole. Men samarbejdet gælder også hele teamet af tandplejere I forbindelse med behandling af især parodontosepatienter med behov for kirurgiske behandlinger.

Klinikken er udstyret med 3-D røntgen scanner og jeg kan her diagnosticere og planlægge behandlinger indenfor alle kirurgiske behandlinger, jeg udfører. Det er altafgørende for mig at kende de nøjagtige 3-dimensionelle forhold i patientens antomi, inden behandlingen iværksættes. Dette koles som regel sammen med vores 3-D intraorale scanner som kortlægger hele tandsættet visuelt.

Jeg arbejder også med avanceret blodudtagningsteknik for at optimere helingen indenfor kirurgiske procedurer. Teknikken kaldes Advanced Platelet Rich Fibrin (A-PRF). Her opnåes foruden hurtigere heling også nedsat hævelse og deraf følgende mindre smerter efter kirurgiske procedurer. I 2018 afsluttede jeg på Madrid universitet min European Master (overbygning på Diplomaen fra 2013) i netop den disciplin.
I 2021 afsluttede jeg Master i laser ved Aachen Universitet. Laseren bruger vi til flere og flere behandlinger. Det er både mere skånsomt og mere målrettet ift det væv, man arbejder i. F.eks. kan man foretage behandling af betændelse omkring implantater uden at fjerne eller beskadige implantatoverfladen, idet laseren kun fjerner det specifikke.

Jeg modtager henvisninger indenfor implantatbehandlinger fra kolleger fra nær og fjern og vi afholder løbende aftenkurser for kolleger, hvor vi foretager live-operationer. Det gør jeg, fordi jeg synes at det er spændende, men også for at holde niveauet så højt som muligt.

Læs mere +

Jane Pagh

Tandlæge
Jeg dimitterede fra Århus Tandlægeskole i 2002. Siden har jeg arbejdet på flere forskellige klinikker, indtil jeg i 2011 blev ansat hos Tandlægerne i Centrum. Jeg er utrolig glad for at være på netop denne klinik, da her er et meget højt fagligt niveau, utrolig godt samarbejde i hele teamet og altid de nyeste metoder og materialer.

Jeg arbejder med, og interesserer mig for alle aspekter indenfor faget. Jeg synes det er fantastisk at hjælpe mine patienter med at få et fint smil og gør meget ud af at skabe en god, tryg atmosfære, hvor tryghed og faglighed går op i en højere enhed. 

Jeg har specialiseret mig indenfor fast protetik, som bl.a. er kroner og broer. 

Sammen med min videreuddannelse indenfor plastopbygninger og kosmetisk plast, giver min diplomuddannelse i fast protetik et godt fundament for at lave fine rekonstruktioner.

Derudover interesserer jeg mig for operationer, også visdomstænder.

Til efteråret 2021 planlægger jeg at starte en master i laser. Laser bruges i mange forskellige behandlinger indenfor faget, og bruges mere og mere, da det giver nogle rigtig gode resultater af behandlingerne, samtidig med at det ofte er smertefrit.

Udover ovennævnte, har jeg været på mange kurser, der har holdt mig bredt opdateret indenfor faget. 

Læs mere +

Lena

Tandlæge

Uddannet fra Århus Tandlægeskole 2001

Jeg er en tandlæge, som brænder for mit arbejde og jeg har gennem mit arbejdsliv arbejdet på at blive en tandlæge, der er god til at skabe en tryg og afslappet atmosfære for mine patienter.

Det er vigtigt for mig at levere en høj faglig standard, men det er lige så vigtigt at behandlingen bliver en god oplevelse for patienten. Jeg har siden jeg blev uddannet løbende deltaget i kurser i bl.a rodbehandling, cariesbehandling/- forebyggelse, sedering (v. anæstesilæge) og fast protetik.

Mine kernekompetencer er:

 • Behandling af den utrygge/tandlægeangste patient
 • Skånsom smertelindring
 • Tandbehandling under anvendelse af sedering/narkose
 • Behandling af den cariesaktive patient
Læs mere +

Christian Boel

Tandlæge
Jeg dimitterede fra Aarhus Universitet 21. juni 2011.

Siden har jeg tilbragt 14 måneder som tandlæge i Forsvaret og senere på et par forskellige klinikker rundt om i landet, inden jeg i juli 2019 blev ansat her på klinikken.

Jeg arbejder med de fleste områder inden for almindelig tandbehandling, og særligt har rodbehandlinger og plastfyldninger fanget min interesse, hvilket jeg har videreuddannet mig indenfor, senest med en diplomuddannelse inden for rodbehandling i foråret og sommeren 2021.
For et par år siden tog jeg kursus i behandling af snorken og søvnapnø (natlige ophold i vejrtrækningen), som behandles med et sæt af akrylskinner til over- og underkæben.

Jeg har desuden taget videreuddannelse i simple implantatbehandlinger (typisk erstatning af 1-3 tænder) samt i mindre knogleopbygninger til brug der, hvor der ikke er knogle nok til at lave et implantat.

Til efteråret forventer jeg at påbegynde kursus i brug af dentale lasere, som finder anvendelse mange forskellige steder i tandlægefaget, herunder også rodbehandling.

Jeg sætter stor pris på klinikkens konstante fokus på videreuddannelse og dygtiggørelse inden for tandlægefaget og på det høje niveau af både faglighed og ift. udstyr, som vi kan tilbyde.

Læs mere +

Heidi Jensen

Tandplejer

Jeg blev færdiguddannet som tandplejer fra Aarhus tandlægehøjskole i 2005, og har siden december 2008 været ansat her på klinikken.

Min spidskompetence er paradentosebehandling og forebyggelse af sygdomme i mundhulen. Jeg laver en undersøgelse af dit tandsæt og tandkød, og giver dig en omhyggelig tandrensning og instruktion i hjemmetandpleje, så sygdomme fremadrettet undgås.

Hos os er det mig, der tager sig af paradentosebehandlingerne. Jeg lægger en behandlingsplan som i samråd med dig gør din mund sygdomsfri. Er dette ikke tilstrækkeligt henviser jeg til paradentose operation hos tandlæge Alex Hartmann.

Jeg har deltaget i mange kurser og efteruddannelse, her er et udpluk:

 • Parodontitis modul (modul på diplomudd. for tandplejere på tandlægeskole i Aarhus. Bestået med et 12-tal 2016)
 • Peri-implantitis ved N.Lang i Schweiz 2015
 • Ledningsanalgesi ved Aarhus tandlægehøjskole 2014
 • Operativ cariesterapi, Københavns tandlægeskole 2009
Læs mere +

Lene Termannsen

Tandplejer

Færdig uddannet fra Aarhus tandlæge skole i 2012​

Jeg blev i 2012 uddannet tandplejer fra tandlægeskolen i Aarhus. Jeg har været ansat i flere langvarige vikariater i henholdsvis Aalborg og Kolding. 1. juni 2015 er jeg blevet fastansat her hos Tandlægerne I Centrum, hvilket jeg er meget glad for.

For mig er tandsundhed meget vigtigt, og i den forbindelse har jeg i samarbejde med Tandsundhed uden grænser været i Peru og udført frivilligt arbejde, hvor vi behandlede både børn, unge og ældre.

Mine kernekompetencer er:

 • Undersøgelse for huller samt parodontose
 • Instruktion i optimal mundhygiejne
 • Tandrensning samt parodontosebehandling
Læs mere +

Sarah Korsgaard Møller Kisbye

Tandplejer

Uddannet professionsbachelor i Tandpleje fra Aarhus Tandlægeskole 2013.

Inden jeg var færdiguddannet, fik jeg arbejde på sjælland. Vendte i 2016 tilbage til jylland og har siden maj 2021 været ansat her på klinikken

Jeg kan bl.a. hjælpe dig med undersøgelse, IFB – individuel forebyggende behandling, tandrens, behandlingsplanlægning, parodontitis behandling, påsætning af tandsmykker, påsætning af retenstionstråde, blegning mm. 

Forebyggelse vægter jeg som tandplejer højt og ser det som grundsten, for gode tænder som holder hele livet. 

Jeg vægter, at man skal være tryg og afslappet når man kommer ind til mig. Har fokus på, at dine ønsker bliver hørt og vi finder en fælles plan for dig og dine tænder. 

Høj faglighed er vigtigt for at kunne tilbyde dig en god behandling og derfor er det vigtigt at holde sig opdateret og videreuddanne sig. Jeg  har bl.a. deltaget i:

 •  International Symposium on Dental Hygiene i Schweiz i 2016 og i Australien i 2019.
 • OMFT -Kursus (sep. 2021)
 • Invisalign go
 • Har i 2017 stået for et frivilligt arbejde i Nepal hvor vi var 3 tandplejere 1 tandlæge og en klinikassistent afsted.
 • Kursus i parodontitis, caries diagnostik, Behandling med implantater. 
 • Er repræsentantskabsmedlem i Danske Tandplejere for, at få endnu mere indsigt i mit fagområde.
Læs mere +

  Tina Valentin

  Receptionist
  Udlært 2008 hos tandlægerne Vejlevej i Fredericia. Har desuden et års receptions erfaring fra sygehuset i Fredericia og i Vejle .
  Startede hos tandlægerne i Centrum 2016, først i praktik og siden fast ansat. Jeg er fast tilknyttet receptionen på 2. Sal , hvor jeg som regel vil være den første du møder med et smil. Måske er jeg også den første du vil tale med, når du ringer til klinikken. De fleste mail’s vil også blive besvaret af mig.
  Mine ansvarsområder er bla:
  Arbejdsmiljø og indkald
  Læs mere +

  Mirsada Begovic

  Klinikassistent

  Jeg er blevet uddannet i 2005 i Kommunal Tandpleje. Skoleforløb Esbjerg. Jeg arbejdede hos Tandlægerne Stanstrup på Gl. Havn i Vejle og fulgte med op til Nørregade efter at Tandlægerne i Centrum havde overtaget klinikken. 

  Opgaver på klinikken:
  Assistere til:

  • Undersøgelser
  • Tager røntgen
  • Tager aftryk
  • Rodbehandlinger
  • Ekstationer
  • Kroner
  • Broarbejde
  • Arbejder i sterilisation
  • Profylakse
  • Instruktion i tandplejen
  • Tandrensninger
  • Lave Provisorum
  • Scanner med 3 shape
  Læs mere +

  Heidi Berggren Brøchner

  Klinikassistent
  Jeg blev udlært Tandklinikassistent i 2006 på Hansenberg i Kolding.

  Jeg har været ansat på klinikken siden 2011, hvor Ane og Alex overtog den klinik jeg er udlært på.

  Jeg har i næsten 10 år primært assisteret ved Jane Pagh.

  Fra januar 2021 er jeg startet som klinikkoordinator, hvor jeg blandt andet arbejder med ferieplanlægning, vagtplaner, sociale medier, koordinering af arbejdsopgaver og alm. kontorarbejde. Derudover er jeg også arbejdsmiljørepræsentant sammen med Tina.

   Jeg hjælper dog stadig på klinikkerne eller i receptionerne når der er brug for det.

  Læs mere +

  Britt Bang Fløe

  Klinikassistent

  Udlært februar 2018 fra Hansenberg i Kolding.

  Jeg er udlært her på klinikken. Efter jeg blev udlært var jeg en kort periode på en anden klink, men vendte ‘hjem’ til Tandlægerne i Centrum da jeg fik muligheden.

  I finder mig oftest på 1.salen i receptionen eller ved en af vores 2 tandlæger, Christian Boel eller Alex Hartmann.

  Mine opgaver på klinikken:

  • Assistance ved undersøgelser, plastbehandlinger, rodbehandlinger, kronebehandlinger og operationer.
  • Tandrensning
  • Røntgen og panoramaoptagelser
  • Scanning til kroner, broer og bidskinner
  • Provisorier (midlertidige kroner)
  • Invisalign ®, scan, kliniske fotos og påsætning af attachments.
  • Indkald af patienter
  • Ansvarlig for vores elever på klinikken
  Læs mere +

  Sevil Özdemir

  Klinikassistent

  Jeg færdiggjorde min uddannelse som tandklinikassistent i april 2014 på Århus tandlægeskole. Jeg har tidligere været ansat i Fredericia og arbejdet som vikar i Odense samt været i praktik på forskellige klinikker på Fyn og i Jylland. Jeg er meget glad for mit arbejde her på klinikken, her får man lov til at udvikle sig, have ansvar og være en del af et super godt team.

  Jeg startede som vikar hos tandlægerne i centrum i januar 2020 og er nu blevet fastansat på klinikken. Du møder mig på 2 sal, hvor jeg fortrinsvis assisterer for tandlæge Jane Pagh.

  Jeg har erfaring med:

  • Alle slags tandbehandlinger, men specielt
  • Aftryk, samt digital scanning til kroner og broer
  • Tandrensning
  • Provisorier
  • Instruktion i hjemmetandpleje
  Læs mere +

  Lisy Larsen

  Klinikassistent
  Uddannet januar 2021 på EUC Sjælland og i min læretid har jeg været ved Tandlægerne Dampmøllen.

  Jeg startede ved Tandlægerne i Centrum efter min uddannelse, hvor jeg flyttede til Vejle. Oprindelig kommer jeg fra Cuba og har boet i Danmark i 7 år.

  Jeg har erfaring med at assistere ved alle tandbehandlinger.

  Derudover arbejder jeg selvstændigt med at tage røntgen, lave tandrensninger, scanne med 3-shape-Itero, fremstille midlertidige kroner samt lave skinner.

  Læs mere +

  Mette Jensen

  Klinikassistent elev

   Jeg påbegyndte uddannelsen som tandklinikassistent i juni 2019 og bliver efter planen færdig i januar 2022.

  Jeg assisterer primært vores tandlæge Alex, men assisterer også andre, hvis der er behov for det.

  Mine hovedopgaver er:

  • Assistance ved undersøgelser, plastbehandlinger, kronebehandlinger og operationer, herunder
  • Tandrensning
  • Røntgen og panoramaoptagelser
  • Digitale scanninger til kroner, broer, bidskinner og implantatkroner
  • Ansvarlig for indkøb på klinikken
  Læs mere +

  Stine Soelberg

  Klinikassistent elev

  Annika Sigaard Green

  Klinikassistent elev

  Mediha Resic

  Klinikassistent elev

  Awards.


  Kontakt

  Nørregade 5, 2. sal, 7100 Vejle
  +45 7582 1090
  centrum@tandlaege.info

  Åbningstider

  Mandag - torsdag: Kl. 8 - 17
  Fredag: Kl. 8.00 til 15.00
  Weekend: Lukket


  © Copyright. All rights reserved.
  Design by Group Online.