• Tandbehandlinger

    Tandbehandlinger

  • Gratis behandling for unge i alderen 16-17 år

    Gratis behandling for
    unge i alderen 16-17 år

BEHANDLING MED TANDKRONE

En tandkrone er et produkt af et utal af behandlingstrin. Hvert trin af behandlingen af tandkrone, skal være udført helt korrekt for at opnå det absolutte resultat.
En tandkrone kan fremstilles på mange måder, i forskelligt materiale. Vi tilbyder kun dansk fremstillede tandkroner af høj kvalitet. Vi samarbejder med de absolut dygtigste tandteknikere i landet og kan derfor – uden tøven – garantere dig den højeste kvalitet på en tandkrone.
Når typen af en tandkrone skal vælges, ser vi først på, hvor i munden den skal sidde. Vi rådgiver dig individuelt i forhold til tandens:

  • Funktion
  • Holdbarhed
  • Udseende

ZIRKONIUM – ET HOLDBART MATERIALE

Ofte tilbyder vi en Zirkonium tandkrone: Det er noget af det stærkeste og smukkeste, der er på markedet. Det er et porcelænsmateriale, som er mere naturtro end en tandkrone af metalkeramik.

MANGE PATIENTER VÆLGER AT FÅ LAVET TANDKRONE HOS OS

Heriblandt kan nævnes at nogle kommer fra Vejle, Bredballe, Billund, Egtved og Børkop. Det er en tillidssag at vælge sin tandlæge og det får du ved at vælge os, vi garanterer kvalitet, giver vejledning til vedligeholdelse af sunde tænder og en god atmosfære.

TANDBRO

En tandbro er en ideel løsning, når en eller flere tænder mangler, da den kan erstatte det tabte. Den nye tandbro som har erstattet det tabte, sidder fast og kan ikke tages ud af sig selv. Tandbroen føles som var det dine helt egne naturlige tænder.

I nogle tilfælde er en tandbro dog ikke den bedste løsning, og et tandimplantat vil i stedet fungere mere optimalt.