• Tandbehandlinger

    Tandbehandlinger

  • Gratis behandling for unge i alderen 16-17 år

    Gratis behandling for
    unge i alderen 16-17 år

Pris på paradentosebehandlinger

Prisen på din paradentosebehandling afhænger af, hvor fremskreden sygdommen er – og hvor meget skade paradentosen allerede har lavet på dine tænder. 

For at få et mere retvisende billede af, hvad det kommer til at koste at få foretaget en behandling mod paradentose skal du have en af vores tandlæger til at kigge dine tænder igennem. På den måde kan vi afgøre, hvor stort et omfang af dine tænder, der er ramt af sygdommen og hvor meget der skal laves.

Herefter får du en mere detaljeret behandlingsoversigt, og et samlet økonomisk overslag på behandlingen. 

En typisk behandling af paradentose

Når det kommer til behandling af paradentose består en typisk behandling af en forundersøgelse, hvor vi undersøger dine tænder og hvor fremskreden sygdommen er. 

Herefter foretager vi en udvidet tandrensning, hvor vi renser alle tænderne for tandsten og bakterier, samt glatter overfladen på tænderne, så det bliver sværere for bakterierne at sætte sig igen. Er sygdommen allerede meget fremskreden foretager vi også en tandrodsrensning.

Prisen afhænger af, hvor meget der skal laves og hvor meget paradentosen har sat sit aftryk på dine tænder. For at få et overblik er det vigtigt, at du får lavet en forundersøgelse hos en af vores tandlæger.

Finansiering af paradentosebehandling

Hos Tandlægerne i Centrum er det altid muligt at finansiere med LånLet. Med LånLet kan du låne helt over til 75.000 kr rente- og gebyrfrit, hvis du betaler over 10 eller 20 måneder. 

Du kan læse mere om dine lånemuligheder her.